Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

Garagerolluiken

Geen ruimte voor een sectionaal- of kantelpoort ? Dan is een rolpoort dé ideale oplossing ! Een rolpoort van Moyaert is perfect om te gebruiken als garagedeur, of om grote openingen af te sluiten. Deze toegangsystemen zijn op afstand te bedienen, zijn inbraakwerend, isolerend, zonwerend en bieden bovendien privacy.

 

De rolpoorten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, opties en afwerkingen en zijn een investering voor de toekomst. Door de kleine oproldiameter is er ter hoogte van het plafond amper plaatsverlies. De poorten worden steeds volledig op maat gemaakt en door de uitgekiende constructie kan de rolpoort zowel 'in' als 'op de dag' worden gemonteerd.

 

Het principe is gelijk aan dat van een rolluik, alleen groter. De lamellen bestaan uit (meestal volgeschuimd) aluminium profielen en bieden een hoge graad van veiligheid, comfort en isolatie. Vele RAL-kleuren zorgen ervoor dat uw poort perfect in harmonie is met uw pand. Er kan, al naar gelang de situatie, gewerkt worden mét of zonder kast. De motor, afstandsbediening, noodstangbediening en opstootbeveiliging (anti-diefstal) maken uw poort compleet.

 

 

Referenties: