Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

Jaloezie-rolluiken

Buitenjaloezieen van het type Raffstore worden op het zelfde platform gebouwd als Rolluiken. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt om te combineren met rolluiken of screens. Door de buitenliggende revisie is het mogelijk om onderhoud zonder beschadiging in de kamer of aan de woninggevel uit te voeren. Bij bepaalde serie is het mogelijk om een insectenhor of screen integreren.

Raffstore Lamellen

S-Lamel (DBL)Bij de Raffstore zijn 3 type lamellen mogelijk, een 70mm S-Lamel (afbeelding rechts) en een 80mm gekraalde of vlakke lamel. De nieuwe S-Lamel, ook wel DBL (Drei Bogen Lamel) is speciaal ontwikkeld om een kleiner pakkethoogte te realiseren en direct inval van zonlicht tegen te gaan.

Raffstore kastmaten & vormen

De dikwandige geëxtrudeerde Raffstore kasten zijn leverbaar in een 165(169mm) en 185(185mm) kast. Aan de hand van het type lamel en de totale hoogte van de Raffstore zal de kastmaat worden bepaald. De 165 kast kan toegepast worden tot een hoogte van 2.63 meter met een S-Lamel en tot wel 4 meter wanneer er een vlakke lamel gebruikt wordt. De 185 kast zal gebruikt worden wanneer de raffstore hoger is dan 2.63 meter met S-Lamel of hoger is dan 2.37 meter met een gekraalde lamel. Lees snel verder onder lamellen en extra in het menu voor meer informatie over type lamellen. Naast de keuze in kastmaat zal ook een keuze gemaakt moeten worden in de vorm van de kast. De Raffstore kasten zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Referenties: