Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

Muggendraaideur

De vliegendeuren zijn vervaardigd uit kwaliteitsvol aluminium en zijn verkrijgbaar in een ral kleur. U hebt de keuze uit een deur met muggengaas tot op de grond of een deur met een schopplaat, een katten- of hondenluik geïntegreerd in de deur behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden ook muggendeuren aan met petscreen (poezengaas) deze zijn bestemd voor mensen die poezen in huis hebben. In optie kan u zelfdichttrekkende scharnieren of een deurpomp gebruiken.

Profiel

Het volledig kader bestaat uit aluminium. Hoeken worden in verstek uitgewerkt.
We verkiezen een dik robuust profiel wat een enorme stevigheid biedt.

Er is de mogelijkheid om het kader tussen de muur als op de muur te plaatsen, de deur kan tijdens de winterperiode eenvoudig uit de scharnieren gehaald worden voor de winterslaap.
De deur bevat een magnetisch veld zodat de deur nooit kan openwaaien bij de geringste windstoot.

Scharnieren

Standaard zitten er gewone deurscharnieren op.
Er kan geopteerd worden voor scharnieren met veer, zo gaat je deur automatisch steeds naar sluitstand.

Handvat

De middenregel is een S-vormig profiel die dienst doet als handvat, zo zijn er geen storende opstaande handvatten op de deur zelf.

Schopplaat

Een schopplaat kan voorzien worden, wordt meestal onderaan de deur gemonteerd en zorgt ervoor dat je met de voeten niet door het gaas trapt.

Poezenluik

Wilt u dat uw huisdier op een efficiënte manier binnen en buiten kan lopen zonder dat uzelf telkens de deur moet openen, dan kan een poezenluik de oplossing bieden.

Referenties: