Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

ODL 150

B-150
De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de budgetvriendelijke B-150 pergola regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Met gesloten lamellen (16 cm) vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien direct in de zijpalen. Met een optioneel verwarmingselement en opbouwscreens houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven!

De B-150 pergola kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld in de lengte gebruikt worden en is beschikbaar in het Brustor wit structuur of antracietgrijs structuur.

Lamellen (16 cm)
Standaard zijn de aluminium lamellen 16 cm breed. Volledig gesloten vormen ze een vlak en egaal plafond en voeren ze het regenwater af naar de discrete goot. Maar ze kunnen ook gedeeltelijk of volledig opengezet worden voor een optimale zoninval (de lamellen draaien tot 160° om hun as). In de lamellen kan LED-verlichting worden ingebouwd.
Lamellen (21 cm)
De volautomatisch kantelbare aluminiumlamellen van 21 cm breed bieden drie voordelen ten opzichte van de standaard lamellen van 16 cm breed. Ze laten eengrotere breedte toe, openstaand vergroten ze de linchtinval en gesloten zorgen ze voor een optisch rustiger plafond.

Referenties: