Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

ODL 300

B-300

De B-300 pergola is een strakke aluminium buitenleefruimte met een waterdicht PVC vouwdak, dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De vier onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering. Optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen dan weer een windresistente beschutting tegen de zon, wind en regen.

Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is. Door het volledig openschuivend dak verliest men ook geen zonlicht in de huiskamer. Dankzij een ingenieuze dakconstructie wordt het water zijdelings afgevoerd en kan de B-300 zonder extra helling aan de gevel gemonteerd worden.

Gesloten garandeert het waterdichte PVC vouwdoek een perfecte zonwering. Volledig of gedeeltelijk opengeschoven, wordt de licht- en zoninval naar eigen smaak geregeld. In combinatie met optionele ZIP screens creëert het vouwdak een flexibele buitenleefruimte waar het ook in het tussenseizoen heerlijk toeven is.

Referenties: