Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

sectionale poorten

Een sectionale poort bepaalt mee het uiterlijk van uw woning en werkt zowel functioneel als extra isolerend.

Dit poortblad bestaat uit horizontale panelen van 50 centimeter hoog. Deze panelen worden ook wel secties genoemd; vandaar de term 'sectionale' garagepoort of sectionaalpoort.

De secties van doorgaans zo’n 4 centimeter dikte zijn gevuld met een isolerend materiaal en worden met scharnieren aan elkaar verboden om zo het poortblad te vormen.

Een poortblad in gesloten positie is aan vier zijden omringd door rubber tochtstrippen zodat het poortgat volledig tocht en waterdicht is afgesloten; vandaar de hoge isolerende waarde.

 

Montage
De scharnieren tussen de panelen worden geplaatst op de binnenkant van het paneel zodat elke montageprobleem vermeden wordt. De overgang van schroeven door drie diktes van staalplaten waarborgt het behoud van stevigheid en vermijdt het gebruik van versterkingen

 

Vingerklembeveiligd profiel volledig conform aan de geldende normen

 Voor de aandrijving van sectionaal poorten gebruiken wij de motor van het merk Sommer

1/ SOMMER SPRINT LINE 550 N

Sprint Slimline 550, 550N, aandrijving incl. ontvanger en drukknop MET SOFTLOOP.

De Sprint Slimline aandrijving kan gebruikt worden voor het openen van alle types garagedeuren, eventueel te voorzien van de nodige toebehoren.

Max. breedte deur: tot ca. 3,5 meter.
Max. hoogte deur: in de standaarduitvoering 2,60 meter voor kanteldeuren en 2,35 meter voor sectionale deuren. Kan verlengd worden met 1,60 meter.
Aandrijfsysteem: onderhoudsvriendelijk, bijzonder geruisloos en krachtig: de motor beweegt voort langs de, tussen veren opgespannen, ketting.
De automatische krachtregeling: corrigeert zichzelf gedurende de hele levensduur.  Indien de deur tijdens het sluiten een hindernis "voelt", reageert de uiterst gevoelige microprocessorgestuurde elektronica onmiddellijk: de deur stopt en gaat 10 cm terug open.
Duw- en trekkracht: 550 N (55 kg) die door het principe van de directe aandrijving beschikbaar is aan de duwstang.
Sturing: moderne microprocessorsturing met DPS krachtregelsysteem, die servicevriendelijk inplugbaar is. Aansluiting voor fotocellen, knipperlamp en voeding voor accessoires (24Vdc/0,1A). Automatisch sluiten 60 sec., tijd instelbaar met Torminal van 2 tot 255 sec.
Noodontgrendeling: standaard voorhanden; voor een noodontgrendeling van buiten is een ontgrendelingskabel (optie) of slot nodig.
Motorbeveiliging: door stroommeting en temperatuurcontrole.

Referenties: