Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

Verandazonwering

 

De X-line verandazonwering kan uitsluitend elektrisch worden bediend. Naast een muurschakelaar kan de controle worden beheerst met een zender en of smartphone of zelfs via bijvoorbeeld een zon- en windautomaat. Kortom: comfort en controle heeft u zelf in de hand.

 

De X-Line is een speciaal voor veranda's ontworpen zonweringsysteem. Door het strakke uiterlijk en gebruik van hoogwaardige materialen heeft de X-line een moderne uitstraling en kunnen grote afmetingen worden overspannen. Zo is zelfs een uitval mogelijk van 7 meter! Het spansysteem dat is geïntegreerd in de eindlijst zorgt er voor dat uw doek op spanning staat. De duurzame omkasting beschermt uw doek en bedieningsmechanisme tegen externe invloeden. Het systeem wordt gemonteerd met de speciaal hiervoor ontwikkelde aluminium montagesteunen. Met de uitgebreide keuze in kleuren en doekdessins is dit type zonwering bij uitstek geschikt voor uw veranda. De zijgeleiding is zo geconstrueerd dat het regenwater op een effectieve manier wordt afgevoerd. Uitvoerbaar tot wel 6 meter breed met slechts 2 staanders. Kortom, een ideale oplossing!

 

De aluminium componenten van de X-line zijn voor u te poedercoaten in een breed scala aan RAL-kleuren in zowel gladde als krasvaste structuuruitvoering. Samen met de uitgebreide en veelzijdige collectie zonweringdoeken heeft u de mogelijkheid de producten een eigen gezicht te geven afgestemd op úw situatie. De doeken voldoen aan de hoogste eisen en zijn rot- en schimmelvrij. Uw persoonlijke keuze van productkenmerken gecombineerd met de juiste productiemethoden waarborgen een jarenlang optimaal gebruik.

 

  • Hoogte cassette 154 mm, diepte cassette 235 mm.
  • Maximale breedte uit één stuk: 6 meter met maximale uitval van 6 meter
  • Maximale breedte uit één stuk: 4 meter met uitval 7 meter.
  • X-line koppelbaar op 1 bediening tot maximaal 8 meter (max. 4 meter per deel).
  • Standaard keuze uit ruim 165 RAL-kleuren in gladde of structuuruitvoering.
  • Standaard elektrisch bediend met muurschakelaar, optioneel met draadloze afstandbediening of smartphone.
  • Uitgebreide keuze uit doekcollectie.

 

Referenties: