Wij werken volop aan onze nieuwe website, lees hier meer over onze rebranding.

Moyaert & Co BV
Industriezone Noord
Szamotulystraat 8
B-8700 Tielt

T.: 051 40 40 73
F.: 051 40 07 74
M.: info@moyaert.be

Windvaste screens

 

De SolidScreen® is een speciaal type screen met geleiding van het doek via een ritssysteem in de zijgeleider. Dit brengt interessante voordelen met zich mee. De SolidScreen® is bijvoorbeeld in elke stand windvast en in gesloten stand zelfs insectenwerend. Door de speciale ritsgeleiding kan de SolidScreen® ook dienen als windscherm onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping, balkon of tuinhuis. Bovendien beschermt de SolidScreen® als windscherm door zijn strakke afdichting ook perfect tegen de laagstaande zon.

 

Zonwering

 

Als zonwering biedt de SolidScreen® een optimale bescherming tegen warmteontwikkeling binnenshuis. De SolidScreen® is standaard verkrijgbaar met een afgeschuinde of afgeronde kap in de maat 105 mm en 125. In de maat 85mm en 95mm is de SolidScreen® ook met een vierkante omkasting verkrijgbaar. De SolidScreen® kan tot maar liefst 5 meter breed worden ingezet.

 

Super sterk!

 

De SolidScreen® is door toonaangevende test- en keuringsorganisaties gestest op wind- en drukbelasting. Het scherm uit de test van 2x2 meter was bestand tegen een winddruk van meer dan 200 kg per m2 en windsnelheden van meer dan 145 km/h!
Bekijk het op YouTube>>

 

Screendoeken

 

De screendoeken worden geweven van glasvezeldraden en voorzien van een PVC coating. Het doek heeft daardoor een enigzins open structuur. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur. Wij leveren screendoeken van het merk Hylas, type Screen-Sergé, dat garant staat voor absolute topkwaliteit.Bij ons kiest u zonder meerprijs uit maar liefst 57 verschillende kleuren.

 

Energie besparen

 

Uit TNO-onderzoek blijkt dat toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen tot 12 procent op energie voor koelen worden bespaard. Warmte en zonlicht kunnen tot 88 procent gereflecteerd worden, maar het zicht naar buiten blijft behouden. Dat maakt dat er een rijke keuze aan kleuren is waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting- en kozijnkleuren.

 

Bedieningen

 

De SolidScreen® wordt standaard voorzien van een elektrische bediening. De motor wordt geïntegreerd in de doekrol, waardoor de bediening onzichtbaar is en het scherm nog mooier oogt. Door middel van een schakelaar is uw Solidscreen® uiterst eenvoudig te bedienen.

Extra gebruikersgemak is te bereiken met een afstandsbediening, of tijdschakelaar. Vooral wanneer u niet thuis bent en uw huis toch wilt beschermen tegen inkijk, zon en warmte, biedt de tijdschakelaar de perfecte uitkomst en een optimale energiebesparing. Uw zonwering wordt volledig automatisch bediend, waardoor u er geen omkijken naar heeft!

 

 

Solidscreen®, zip screen of rits screen?

 

Er worden verschillende namen gehanteerd voor dezelfde typen screens. Er wordt gesproken van een solidscreen®, zip screen of ritsscreen wanneer de screen aan de zijkanten een rits heeft, waardoor het doek vastklemt in de geleider. Fabrikanten hanteren hiervoor een eigen naam en technologie. ScreenDirect verkoopt uitsluitend Solidscreen®.

 

 

Referenties: